Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.11.2020

У Миколаєві викрито групу сутенерів, які організували мережу з надання платних сексуальних послуг (ФОТО)

                    

У понеділок, 23 листопада, під процесуальним керівництвом Миколаївської обласної прокуратури,  слідчі Слідчого управління, оперативники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Управління карного розшуку та криміналісти у супроводі бійців роти поліції особливого призначення затримали трьох мешканців м. Миколаїв, серед яких двоє жінок та чоловік 26-ти, 34-х та 49-ти років, які підозрюються у  сутенерстві  за попередньою змовою групою осіб ( ч.2 ст. 303 КК України).

За версією слідства, з жовтня 2019 року мати з донькою та її співмешканцем організували сімейний бізнес, пов'язаний із сутенерством, тобто забезпеченням заняття проституцією на території   м. Миколаєва.  Діючи за попередньою змовою групою осіб вони винаймали житло, розміщували рекламу через мережу, при цьому жінки виконували роль операторів з приймання замовлень, а співмешканець однієї з них забезпечував доставляння чоловіків в заздалегідь орендовані квартири до повій для надання ними сексуальних послуг за грошову винагороду.  

На фігурантів працювали семеро жінок, які приносили до 10 тисяч гривень прибутку в день, з якого самі отримували 50 відсотків.  

У ході санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили 10 мобільних телефонів, комп’ютерну техніку, грошові коти, банківські та сім-картки, чорнові записи, документи, 8 скреч-карт, флеш-нокопичувачі та предмети інтимного характеру.

Усіх трьох фігурантів правоохоронці затримали у порядку статті 208 КПК України. Наразі їм повідомлено про підозру та стосовно них подані клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Прес-служба Миколаївської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1245