Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.12.2020

Привітання керівника Миколаївської обласної прокуратури з Днем працівників прокуратури України!

                

Шановні колеги, ветерани органів прокуратури! Вітаю Вас із професійним святом –  Днем працівників прокуратури України!

Україна крок за кроком будує нову демократичну Європейську державу,  державу, головними засадами якої є верховенство Закону і Права, дотримання прав і свобод людини.

Сприяючи реальному утвердженню цих засад, прокуратура на ділі доводить свою спроможність поєднувати силу державної влади зі справедливістю, а корупції та організованій злочинності протиставляє професійність, чесність та принциповість. Переконаний, що працівники органів прокуратури Миколаївщини й надалі гідно виконуватимуть покладені на них обов’язки.

Особлива подяка ветеранам, які, не шкодуючи сил, багато зробили для становлення та розвитку прокуратури. Низький уклін Вам! Ваші традиції гідно продовжує молоде покоління працівників.

Зичу усім, хто колись працював в органах прокуратури, ветеранам, колективу, який очолюю сьогодні, успіхів, сил, наснаги, міцного здоров’я і благополуччя!

Нехай завжди вас оточують любов та турбота рідних, прихильність друзів і колег, а переконання та тверда віра допоможуть втілити в життя всі мрії і сподівання!

Миру, добра та злагоди Вам і Вашим родинам!

З повагою,
керівник Миколаївської обласної  прокуратури  Денис Фальченко               

кількість переглядів: 1420