Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.12.2020

Завдяки виконанню вироку суду до держбюджету перераховано 342 тис грн

                      

На підставі вироку Новобузького районного суду до державного бюджету надійшло 324 тис. грн., отримані від реалізації арештованого майна.  
Досудове розслідування встановило,  що у період з жовтня 2018 року по червень 2019 року житель Баштанського району без будь-яких правових підстав зайняв земельну ділянку особливо цінних ґрунтів загальнодержавного значення загальною площею 50 га, що розташована в межах території Баштанської об’єднаної територіальної громади ділянку, та вирощував на ній зернову культуру – ячмінь.

У ході розслідування було вилучено зерно озимого ячменю загальною вагою понад 76,5 тон, вирощеного на самовільно зайнятій земельній ділянці.  

За клопотаннями Баштанської місцевої прокуратури слідчим суддею на вилучене зерно озимого ячменю накладено арешт.

За результатами судового розгляду вироком суду особу визнано винною за ч.2 ст.197-1 КК України, та застосовано спеціальну конфіскацію майна в дохід держави у виді зерна озимого ячменю, яке було одержано внаслідок вчинення злочину.

Наразі органами державної виконавчої служби вирок суду в частині спеціальної конфіскації вищевказаного майна виконано в повному обсязі - до державного бюджету перераховано кошти в сумі 342 тис. грн., отримані від реалізації зерна.

За інформацією Баштанської місцевої прокуратури
 

кількість переглядів: 1590