Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.12.2020

Підозрюваному у вбивстві охоронця дитячого садка на Первомайщині обрано запобіжний захід

                     

Первомайський міськрайонний суд задовольнив клопотання слідчого, погоджене з процесуальним керівником Первомайської місцевої прокуратури, та обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб 39-річному раніше судимому жителю м. Дніпро, який  з корисливих мотивів вбив 62-річного чоловіка, який працював охоронцем у дитячому садку.

За даними слідства, 29 листопада 2020 року зловмисник прийшов до будинку пенсіонера у с. Іванівка Первомайського району та почав вимагати повернути йому заборговані грошові кошти. У ході сварки, підозрюваний завдав чоловіку смертельних ножових поранень. Після чого заволодів його майном:  мопедом, мобільним телефоном, ноутбуком, електроінструментами та побутовою технікою. На мопеді загиблого зловмисник доїхав до м. Миколаєва, де лишив транспортний засіб знайомому.

17 грудня миколаївськими правоохоронцями підозрюваного затримано за місцем мешкання у м. Дніпро.

Зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 187 КК України  (розбій), п. 6 ч. 2 ст. 115 КК України (вбивство,  вчинене з корисливих мотивів) та за ч. 3 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане із насильством, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, вчинене повторно та поєднане з проникненням у сховище).  

Розслідування триває.

За вчинене підозрюваному загрожує довічне позбавлення волі.

За інформацією Первомайської місцевої прокуратури

 

кількість переглядів: 1406