Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.12.2020

Керівник обласної прокуратури відвідав державну установу «Миколаївський слідчий ізолятор» (ФОТО)

                  

У вівторок, 22 грудня 2020 року, керівник Миколаївської обласної прокуратури Денис Фальченко відвідав державну установу «Миколаївський слідчий ізолятор», де перевірив умови тримання в’язнів, а також звернув увагу на стан вжитих персоналом заходів щодо унеможливлення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Зокрема під час візиту керівник обласної прокуратури здійснив обхід території, відвідав корпуси, в яких утримуються взяті під варту особи, у тому числі неповнолітні, чергову частину, медичну частину, камери з поліпшеними умовами тримання, їдальню, відділення для засуджених, які залишені в СІЗО для господарчих робіт.  

Під час візиту керівник обласної прокуратури звернув увагу керівництва державної установи на неухильне дотримання вимог ст.87 КВК України щодо своєчасного направлення засуджених для відбуття покарання. Крім того, керівництву державної установи та медичної частини наголошено на необхідність негайного виконання вимог прокуратури щодо утворення стаціонару у складі медичної частини, що функціонує на території СІЗО.

Після обходу об’єктів установи Денис Фальченко провів прийом з особистих питань ув’язнених. До прокурора звернулось 2 особи. Питання, порушені перед керівником обласної прокуратури, стосувалися апеляційного оскарження вироків, кваліфікації злочинів, тощо. На всі питання в’язні отримали ґрунтовні відповіді.

Прес-служба Миколаївської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1535