Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.12.2020

Чиновнику Миколаївської міської ради повідомлено про підозру у службовій недбалості, що спричинило державі збитків на суму понад 200 тис грн під час реконструкції скверу (ФОТО)

                    

Сьогодні, 28 грудня, під процесуальним керівництвом Миколаївської місцевої прокуратури №1 начальнику відділу з контролю за об’єктами комунального господарства управління з контролю за ремонтом, реконструкцією, будівництвом, газифікацією комунальних об’єктів та житла при Департаменті житлово - комунального господарства Миколаївської міської ради повідомлено про підозру у неналежному виконанні ним своїх службових обов'язків, що завдало істотної шкоди охоронюваним законом інтересам держави, на суму понад 200 тис грн (ч. 1 ст. 367 КК України).

Посадовець, неналежно виконуючи свої службові обов’язки через несумлінне ставлення до них, без проведення детального огляду об’єкту, контрольних замірів, не перевіривши достовірність внесених даних, підписав офіційні документи про вартість виконаних робіт під час ремонту скверу ім. М. Александрова, розташованого біля Національного університету кораблебудування ім. Адмірала Макарова в Заводському районі м. Миколаєва міських вулиць та акти приймання виконаних будівельних робіт, їх обсяги, які не відповідали фактичним, оскільки були завищені.

Унаслідок таких неправомірних дій міському бюджету завдано збитків на загальну суму понад 200 тис грн.  

Розслідування триває. Наразі проводяться обшуки у Департаменті ЖКГ при ММР та підрядних організаціях, які виконували роботи щодо укладання плитки на території міста Миколаєва упродовж 2020 року.
 
За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1

кількість переглядів: 1081