Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.12.2020

Тримання під вартою: суд обрав запобіжний захід закладчику

                 

29 грудня 2020 року слідчий суддя Заводського районного суду м. Миколаєва розглянув клопотання слідчого, погоджене з процесуальним керівником Миколаївської місцевої прокуратури № 1, та обрав   запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 500 тис грн 24-річному жителю Новоодеського району, який підозрюється у незаконному зберіганні особливо небезпечних наркотичних засобів та особливо небезпечних психотропних речовин з метою збуту (ч. 2 ст. 307 КК України).

Як вже повідомлялось, підозрюваний зберігав в орендованій квартирі у м. Миколаєві велику кількість наркотичних та психотропних засобів з метою подальшого збуту через «закладки».

У ході обшуку за адресою місця мешкання підозрюваного виявлено та вилучено 321 полімерний згорток із ізоляційної стрічки з кристалічною речовиною та речовиною рослинного походження; 7 зіп-пакетів із кристалічною речовиною, а також один зіп-пакет та пластикова ємкість із речовиною рослинного походження зі специфічним запахом коноплі, фасувальні матеріали для наркотичних речовин, різноманітний столовий посуд із нашаруванням порошкоподібної речовини білого кольору, пластикові ємності з залишками прекурсорів, електронні ваги.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1

кількість переглядів: 1249