Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.01.2021

Посадовців Арбузинської виправної колонії викрито на одержанні неправомірної вигоди від засудженого (ФОТО)

                      

За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури, слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Миколаєві, під оперативним супроводом працівників Управління стратегічних розслідувань в Миколаївській області ДСР Нацполіції України, викрито одного з керівників ДУ «Арбузинська виправна колонія № 83» та оперуповноваженого оперативного відділу цієї установи за вимагання та одержання неправомірної вигоди.

За даними слідства, посадовці державної установи, використовуючи своє службове становище, шляхом вимагання, одержали від одного із ув’язнених неправомірну вигоду у розмірі 13 тис грн за вирішення питання щодо його умовно - дострокового звільнення. 

Посадовців затримано  у порядку ст. 208 КПК України.

На даний час, у межах кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 ККК України тривають невідкладні слідчі дії,  спрямовані  на встановлення фактичних обставин вчинення злочину. Окрім цього, вказані особи перевіряються на причетність до одержання неправомірної вигоди від інших ув’язнених та їх родичів.

Затриманим готується повідомлення про підозру та вирішується питання про обрання запобіжного заходу.  

Прес-служба Миколаївської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1423