Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.01.2021

За позовом прокуратури незаконно збудований об’єкт буде знесено

                                  

Господарським судом Миколаївської області задоволено позов Миколаївської місцевої прокуратури №2 про знесення самочинно збудованого об’єкту у Інгульському районі м. Миколаєві та скасування реєстрації права власності на об’єкт нерухомого майна.  

Установлено, що приватним підприємством без оформлення належних дозвільних документів на початок виконання будівельних робіт та введення об’єкта в експлуатацію здійснено будівництво об’єкта нерухомості на земельній ділянці комунальної власності, яка не надавалась йому в оренду або інше законне користування.

Крім того, всупереч вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм і правил об’єкт збудовано у межах червоних ліній вулично -дорожньої мережі загальноміського використання.

Також, за фактом здійснення самовільного будівництва  розпочате кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 197-1 КК України, досудове розслідування в якому здійснюється Інгульським відділом поліції Головного управління Національної поліції в області.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 2

кількість переглядів: 1231