Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.01.2021

Групі осіб, які збували наркотичні засоби шляхом «закладок» в м. Миколаєві, змінено правову кваліфікацію (ФОТО)

                         

За процесуального керівництва Заводського відділу Миколаївської місцевої прокуратури №1 та галузевого відділу Миколаївської обласної прокуратури, спільно із слідчими Заводського відділу поліції повідомлено про підозру з новою правовою кваліфікацією трьом членам організованої злочинної групи, які розповсюджували  наркотичні та сильнодіючі лікарські засоби шляхом «закладок» на території м. Миколаєва.

Правоохоронці встановили, що фігуранти діяли у складі організованої групи та змінили кваліфікацію з ч.2 ст.307 КК України ( незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або х аналогів) на частину 3 цієї статті.

За даними слідства, сімейна пара з м. Одеса – 30-річна жінка та її 35-річний співмешканець, організували збут наркотичних засобів на території м. Миколаєва. З цією метою вони залучили 29 річного місцевого жителя, який розповсюджував наркотичнні засоби шляхом «закладок». Оплату за товар приймали через електронні платіжні системи, а потім легалізовували через банківські рахунки.

За місцем проживання фігурантів виявлено та вилучено значну кількість наркотичних засобів, чорнові записи, банківські картки, мобільні телефони, грошові кошти.

Підозрюваних затримали 5 травня минулого року.  Їм обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Санкція статті передбачає позбавлення волі від 8 до 12 років.

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прес-служба Миколаївської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1412