Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.01.2021

Жителю Доманівки, який поранив трьох поліцейських, повідомлено про підозру та найближчим часом йому обиратиметься запобіжний захід

                      

Сьогодні, 22 січня, під процесуальним керівництвом Миколаївської обласної прокуратури слідчими поліції повідомлено про підозру 36-річному жителю смт Доманівка,  який поранив трьох поліцейських під час проведення ними слідчих дій, за ст. 348 КК України (посягання на життя працівника правоохоронного органу, а саме у замаху на вбивство працівника правоохоронного органу у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків).

За даними слідства, 21 січня цього року працівники Вознесенського відділу поліції прибули до помешкання зловмисника для проведення слідчих дій за фактом завдання ним своєму батькові тілесних ушкоджень.  У свою чергу  чоловік відмовився надати поліцейським провести слідчі дії та почав стріляти у працівників поліції.  У результаті  троє правоохоронців отримали вогнепальні поранення.  

Зловмисника затримано у порядку ст.208 КПК України. Найближчим часом йому обиратиметься запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Розслідування триває.

Прес-служба Миколаївської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1023