Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.02.2021

«Відкати» за премії – у Миколаєві затримано головного бухгалтера та касира Головного управління Нацполіції в області (ФОТО)

                    

У вівторок, 2 лютого, за  процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури, при оперативному супроводі Миколаївського управління ДВБ Нацполіції України, слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Миколаєві,  затримано начальника управління фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку Головного управління Нацполіції в області та касира цього управління  після одержання ними неправомірної вигоди у розмірі 39 тис грн.

За даними слідства, керівниця управління, зловживаючи службовим становищем,  у попередній змові з касиром розробили злочинний план з систематичного привласнення бюджетних коштів, виділених для преміювання працівників поліції. Вказані особи нараховували завищені безпідставні премії тим працівникам, які погоджувались повертати їм частину одержаної завищеної премії.   

Їх затримано  у порядку ст.208  КПК України. За місцем мешкання затриманих проведено обшуки.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за попередньою кваліфікацією за ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем) триває.  

Наразі вирішується питання щодо повідомлення вказаним особам про підозру та обрання стосовно них запобіжних заходів.

 

 

Прес-служба Миколаївської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2316