Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.02.2021

3000 доларів США хабаря – у Миколаєві затримано начальника районної ДВС та посередника (ФОТО)

                    

За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури слідчими Слідчого управління Головного управління Нацполіції в Миколаївській області за оперативного супроводу управління СБУ України  в області припинено протиправну діяльність керівника одного з відділів державної виконавчої служби  в м. Миколаєві Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України, яка діючи через посередника упродовж тривалого часу вимагала та отримувала від сторін виконавчого провадження неправомірну вигоду за прийняття позитивних  рішень (ч. 3 ст. 368 КК України).

3 лютого 2021 року після отримання частини неправомірної вигоди у сумі 3 000 доларів США від одного з учасників виконавчого провадження за  заниження вартості корпоративних прав підприємства та подальшої їх реалізації посадову особу та посередника було затримано у порядку ст. 208 КПК України.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Розслідування триває. Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру та обрання запобіжного заходу.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба Миколаївської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 2457