Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.02.2021

Правоохоронці викрили канал постачання наркотиків у Вознесенську виправну колонію (ФОТО)

                     

Миколаївською обласною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво  за фактом незаконного придбання з метою збуту та незаконного збуту наркотичних засобів у місця позбавлення волі за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 307 КК України). 

У ході досудового розслідування встановлено, що один із засуджених, який відбуває покарання в ДУ «Вознесенська виправна колонія №72», організував незаконний збут наркотичних засобів  серед інших засуджених цієї виправної установи. З цією метою він підшукав раніше знайомих осіб – жителів м. Вознесенськ, які за його вказівками незаконно придбавали наркотичні засоби та в подальшому здійснювали їх перекид через огорожу  установи в обумовленому місці. Після цього, засуджений підбирав перекинуті наркотичні засоби та в подальшому незаконно збував їх  серед  засуджених.

Під час безпосереднього незаконного збуту наркотичних засобів, шляхом перекидання через огорожу на територію державної установи, у порядку ст. 208 КПК України оперативниками  управління стратегічних розслідувань в Миколаївській області  та бійцями спецпідрозділу «КОРД» затримано 35-річного жителя м. Вознесенськ.

Вилучену речовину направлено на експертне дослідження.

Найближчим часом затриманому буде повідомлено про підозру та обиратиметься запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Також перевіряється причетність інших осіб до вчинення злочину.   

Досудове розслідування здійснюється слідчими Слідчого управління ГУ Нацполіції в Миколаївській області.

Пресслужба Миколаївської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1434