Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.02.2021

У жителя Миколаєва, який підозрюється у виготовленні та збуті наркотичних засобів, виявили цілий арсенал зброї та наркотичні засоби (ФОТО)

                             

Під процесуальним керівництвом Миколаївської обласної прокуратури, у ході розслідування кримінального провадження за фактом виготовлення та збуту наркотичних засобів, слідчими СУ Головного управління Нацполіції в Миколаївській області у одного із підозрюваних - 34-річного жителя м. Миколаєва, виявили цілий арсенал зброї та значну кількість наркотичних засобів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Зброю та наркотичні засоби чоловік зберігав в орендованому гаражі. Під час санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили амфетамін у різних ємностях вагою понад 150 грамів, 17 пакетів психотропних грибів, електронні ваги, зіп-пакети, більше 4 кілограмів канабісу,   

Також у ході обшуку правоохоронці виявили та вилучили цвлий ареснад зброї та боєприпасів: пластид, тротилові шашки, сім гранат Ф1, РГД-5, ВОГ 25, понад 20 метрів детонуючого, електродетонуючого кабелю та вогнетривкого шнура, підривачі, сім пістолетів пістолетів та два саморобні револьвери, три рушниці та 83 набої до них, 190 набоїв калібру 7,62 мм, 5, 45 мм, 9 мм, 5,6 мм, 22 вибухових пакета різного маркування, 55 сигнальних та освітлювальних ракет, реактивних патронів, детонаторів різних моделей, у т.ч. УЗРГМ та електродетанатори, 21 капсуль та частини детонаторів, 12 ножів та меч «катана», два кастети, спецприлад для блокування радіосигналу.

Виявлені речові докази вилучено та направлено для проведення відповідного експертного дослідження.   

Нагадаємо, 2 лютого цього року правоохоронцями затримано трьох жителів м. Миколаєва, віком 34, 35 до 43 роки, за підозрою у виготовленні та збуті наркотичних засобів та психотропних речовин. Затриманим повідомлено про підозру за ч.2 ст.307 КК України та обрано стосовно них запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави.

Розслідування триває.

 

 

 

 

 

 

 

Пресслужба Миколаївської обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 1612