Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.03.2021

Генпрокурор представила колективу нового керівника Миколаївської обласної прокуратури – Володимира Говоруху (ФОТО)

                      

В п’ятницю, 5 березня 2021 року, Генеральний прокурор Ірина Венедіктова представила колективу Миколаївської обласної прокуратури керівника – Володимира Говоруху.

Генпрокурор привітала нового очільника з призначенням та поставила завдання продуктивно працювати для захисту закону на Миколаївщині.

«Роботи в регіоні дуже багато і основне завдання прокуратури бути ефективною і справедливою – тим органом, який дієво координує всю правоохоронну систему і який поважають люди. Для цього треба ще чимало зробити і я сподіваюсь, що ми досягнемо спільної мети – підвищення суспільної довіри, заради якого ми починали реформу нашої інституції», – заявила Ірина Венедіктова.

Цього місяця по всій країні розпочнуть також роботу окружні прокуратури, які замінять місцеві.

«Окружні прокуратури в безпосередньому контакті з громадою і в них найбільше навантаження. Дуже важливо, щоб процес перезавантаження жодним чином не позначився на роботі – це масштабні зміни: ми атестували всіх прокурорів, змінюється штатний розпис, створюються нові юрособи. Але держава не повинна відчути жодних зволікань чи пауз у зв’язку з цим переходом», – додала Генпрокурор.

Довідково: Володимир Вікторович Говоруха розпочав роботу в органах прокуратури у 2001 році. Працював старшим помічником прокурора Московського району м. Харкова, слідчим та старшим слідчим цієї ж прокуратури. Після цього став слідчим в особливо важливих справах слідчого відділу слідчого управління прокуратури Харківської області, а згодом - заступником начальника цього відділу. Був заступником прокурора Червонозаводського району м. Харкова, прокурором Красноградського району Харківської області, керівником Первомайської місцевої прокуратури Харківської області. З липня 2020 перебував на посаді заступника начальника Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю, Офісу Генерального прокурора.

За інформацією пресслужби Офісу Генерального прокурора

 

кількість переглядів: 2728