Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.03.2021

2 тис доларів США за «мовчання»: у Миколаєві затримали оперуповноваженого кримінальної поліції, який вимагав гроші у свого колеги (ФОТО)

                       

У понеділок, 8 березня, під процесуальним керівництвом Миколаївської обласної прокуратури, за матеріалами Миколаївського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України слідчими територіального управління ДБР, розташованого у м. Миколаєві, затримано старшого оперуповноваженого сектору кримінальної поліції одного з відділень Миколаївського районного управління поліції за вимагання неправомірної вигоди – 2 тис доларів США (ч. 2 ст. 189 КК України).  

За даними слідства, 37-річний поліцейський, дізнавшись приватну інформацію про одного із працівників поліції ГУ Нацполіції в області, вимагав від нього зазначену суму за нерозголошення інформації керівництву та оточуючим.

Протиправну діяльність поліцейського припинено відразу після отримання ним частини неправомірної вигоди у розмірі 28 тис грн на банківську карту.  Його затримано у порядку ст.208 КПК України.

Найближчим часом йому буде повідомлено про підозру та обиратиметься запобіжний  захід.

Пресслужба Миколаївської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1381