Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.03.2021

Крадія – «гастролера» засуджено до 9 років позбавлення волі

                         

Первомайською місцевою прокуратурою здійснювалось процесуальне керівництво та підтримувалось публічне обвинувачення у суді стосовно раніше судимого за злочини проти власності 44-річного жителя Херсонської області,  який обвинувачувався у вчиненні злочину, передбаченого ч.5 ст.185 КК України (крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах, поєднана з проникненням у житло, вчинена за попередньою змовою групою осіб, повторно).

У суді доведено, що 17 серпня 2018 року зловмисник за попередньою змовою з невстановленою особою (матеріали, відносно якої виділені в окреме провадження) достовірно знаючи, що в будинку 64- річній жительці м. Первомайськ знаходяться грошові кошти, проник до житла та викрав грошові кошти в сумі 32 тисячі доларів США, 150 тисяч гривень, дві золоті обручки та золоту підвіску, спричинивши потерпілій матеріальні збитки на загальну суму 1 млн грн.

Відтак, Первомайський міськрайонний суд визнав чоловіка винним у вчиненні інкримінованого злочину та засудив його до 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За інформацією Первомайської окружної прокуратури
кількість переглядів: 1736