Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.03.2021

Миколаївський апеляційний суд залишив під вартою одного з підозрюваних у вимаганні

                        

У понеділок, 15 березня, колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Миколаївського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу, подану стороною захисту на ухвалу слідчого судді  Центрального районного суду м. Миколаєва від 19 лютого 2021 року, якою задоволено клопотання слідчого та застосовано до 32-річного чоловіка, підозрюваного  у вимаганні коштів та чужого майна, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб.

Сторона захисту просила суд змінити запобіжний захід на більш м'яку, не пов'язану з триманням під вартою, прокурор наполягав на застосування виключного запобіжного заходу – тримання під вартою.

За результатом апеляційного розгляду ухвалу слідчого судді Центрального районного суду м. Миколаєва залишено без змін, апеляційну скаргу сторони захисту – без задоволення.

Нагадаємо, 17 лютого цього року затримано двоє місцевих жителів віком 32 до 45 років, погрожуючи насильницькими діями, безпідставно вимагали від жителя м. Миколаєва грошові кошти в сумі 36 000 доларів США.  

Їм повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 189 (вимагання) КК України.

Розслідування триває.

Пресслужба Миколаївської обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 1456