Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.03.2021

Костянтин Щербак очолив Первомайську окружну прокуратуру (ФОТО)

                 

У четвер, 18 березня 2021 року, виконувач обов’язків керівника Миколаївської обласної прокуратури Денис Ільченко представив колективу Первомайської окружної прокуратури керівника - Костянтина Володимировича Щербака.

Денис Ільченко привітав  колегу із призначенням, і звернув увагу на пріоритетні напрями у роботі органів прокуратури.  У свою чергу, Костянтин Щербак подякував за надану довіру та запевнив, що разом з оновленим колективом працюватиме задля зміцнення законності та підтримання правопорядку у районі.

Новостворена Первомайська  окружна прокуратура охоплює 8 об’єднаних територіальних громад, зокрема, Арбузинську, Благодатненську, Врадіївську, Камяномостівську, Кривоозерську, Мігіївську, Первомайську та Синюхінобрідську територіальні громади.   

Довідково:  Костянтин Володимирович Щербак народився у 1989 році в Німеччині. Вищу освіту здобував в Національній юридичній академії імені Ярослава Мудрого.  Розпочав свою трудову діяльність в органах прокуратури Харківської області у 2012 році.  До призначення на посаду керівника Первомайської окружної прокуратури обіймав посаду заступника керівника Первомайської місцевої прокуратури Харківської області.  

Костянтин Щербак  успішно пройшов три етапи атестації, під час якої здійснювалося оцінювання прокурорів за критеріями професійної компетентності, етики та доброчесності.

Пресслужба Миколаївської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2359