Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.03.2021

Колективу Миколаївської обласної прокуратури представлено заступника керівника відомства (ФОТО)

                      

Сьогодні, 23 березня, виконувач обов’язків керівника Миколаївської обласної прокуратури Денис Ільченко представив колективу обласної прокуратури заступника керівника обласної прокуратури.   

Наказом в.о. керівника Миколаївської обласної прокуратури від 19.03.2021 на посаду заступника керівника обласної прокуратури призначений Оганнісян Артур Аршакович.  

Артур Аршакович  народився у 1979 році в м. Чугуїв Харківської області. Вищу освіту здобував в Національній юридичній академії імені Ярослава Мудрого. Свою трудову діяльність розпочав у 2001 році в органах прокуратури Харківської області.  До призначення на посаду заступника керівника Миколаївської обласної прокуратури обіймав посаду прокурора першого відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю Харківської обласної прокуратури.

Пресслужба Миколаївської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1681