Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.03.2021

Групі наркоділерів обрано запобіжні заходи - тримання під вартою із заставою

                          

У четвер, 25 березня, слідчий суддя Центрального районного суду м. Миколаєва  розглянув клопотання слідчого, погоджені з процесуальним керівником Миколаївської обласної прокуратури, та обрав запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави чотирьом жителям м. Южноукраїнськ, які підозрюються у збуті наркотичних засобів (ч.2 ст.307 КК України).

Зокрема, суд встановив розмір застави для організаторки наркобізнесу у сумі 908 000 грн, двом жінкам – у розмірі 181 600 грн кожній, 33-річному чоловіку – 681 000  грн.  

Нагадаємо, 23 березня правоохоронцями затримано групу наркодилерів, які займались незаконним збутом наркотичних засобів на території м. Южноукраїнськ та у Первомайському районі. Наркобізнес організували дві сестри 43-х та 45-ти років. Вони чітко налагодили й контролювали роботу своїх подільників для безперебійного функціонування створеного ними наркобізнесу.  Окремі члени угруповання відповідали за постачання наркотичних засобів,  збут «товару», збір коштів тощо.

Розслідування триває.

Пресслужба Миколаївської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1384