Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.04.2021

2000 доларів за безперешкодне здійснення господарської діяльності – у Миколаєві затримано першого заступника начальника ГУ Держпродспоживслужби в області (ФОТО)

                           

За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури за вимагання неправомірної вигоди у розмірі 2000 доларів США затримано першого заступника начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, посадовець вимагав та одержав неправомірну вигоду від підприємця за безперешкодне здійснення ним господарської діяльності з реалізації м’ясних продуктів та видачу експлуатаційного дозволу на здійснення вищевказаної діяльності.

Чиновника затримано у порядку ст.208 КПК України після одержання ним неправомірної вигоди через посередника.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Заходи з викриття проводилися прокуратурою спільно зі слідчими Слідчого управління ГУ Нацполіції в області за оперативного супроводу співробітників Управління стратегічних розслідувань в Миколаївській області.

Вирішується питання про обрання затриманому  міри запобіжного заходу.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Миколаївської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1803