Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.04.2021

Керівництво Вознесенської окружної прокуратури перевірило умови утримання в’язнів у Вознесенській виправній колонії (ФОТО)

                              

У четвер, 15 квітня, виконувач обов’язків керівника Вознесенської окружної прокуратури Максим Олефір, в.о. першого заступника керівника окружної прокуратури Олег Наливайченко та прокурор окружної прокуратури Євген Путій здійснили робочий візит до Державної установи «Вознесенська виправна колонія (№ 72)».

Колонія належить до установи виконання покарань у виді позбавлення волі середнього рівня безпеки для чоловіків, які вперше засуджені до позбавлення волі за вчинення тяжких або особливо тяжких злочинів. На даний час в колонії утримується 460 в’язнів.

 

Метою робочого візиту представників прокуратури була перевірка об'єктів діяльності установи, умов проживання і праці засуджених та здійснення особистого прийому осіб, що відбувають покарання в установі.

Під час візиту, представниками окружної прокуратури відвідано продуктовий склад інтендантського та господарського забезпечення, розплідник службових собак, дільницю посиленого контролю, чергову частину установи та кімнату для зберігання спеціальних засобів групи швидкого реагування, їдальню для засуджених, лазне-пральний комбінат, виробничі об’єкти майстерні.

Також керівник окружної прокуратури Максим Олефір провів особистий прийом засуджених, яких цікавили питання щодо встановлення адміністративного нагляду після звільнення відповідно до чинного законодавства, а також стосовно надання юридичної допомоги в побутовому влаштуванні засудженого після звільнення з установи. На усі запитання засуджені отримали ґрунтовні відповіді.

 



 

 

 

 

За інформацією Вознесенської окружної прокуратури

кількість переглядів: 1548