Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.05.2021

Двох жителів Очаківського району, які систематично вчиняли домашнє насильство, притягнуто до кримінальної відповідальності

                         

За підтримання публічного обвинувачення Очаківським відділом Миколаївської окружної прокуратури Очаківський міськрайонний суд визнав винними двох жителів Очаківського району у вчиненні ними домашнього насильства (ст. 126-1 КК України).

Так, під час судового розгляду кримінального провадження прокурором було доведено, що, 43-річний житель с. Дмитрівка систематично вчиняв домашнє насильство стосовно свої матері та принижував гідність літньої жінки, нецензурно висловлюючись на її адресу.

В іншому випадку, 33-річний житель с. Парутине,  який неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за домашнє насильство (ч.2 ст. 173-2 КупАП), а в подальшому був притягнутий до кримінальної відповідальності,  продовжував вчиняти психологічне насильство стосовно своєї колишньої дружини. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чоловік словесно ображав жінку нецензурною лайкою та погрожував їй фізичною розправою.

Судом зловмисникам призначено покарання у вигляді 2 років позбавлення волі з іспитовим строком на 1 рік.

Вироки суду набрали законної сили.

За інформацією Миколаївської окружної прокуратури

кількість переглядів: 1143