Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.05.2021

Стрілянина на Миколаївщині – одному з учасників повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід

                              

За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури слідчими поліції повідомлено про підозру одному з учасників озброєного конфлікту  - 30-річному жителю м. Миколаєва, за фактами розбійного нападу та замаху на вбивство (ч. 2 ст. 187 та ч. 2 ст. 15 п. п. 1, 12 ч. 2 ст. 115 КК України).

За даними слідства, 13 травня цього року, у полі у межах с. Новоінгулка Новоодеського (колишнього Миколаївського) району підозрюваний, погрожуючи застосуванням насильства, відкрито заволодів мобільним телефоном одного з учасників конфлікту. Після цього, він за попередньою змовою з невстановленою особою, декілька разів вистрілив у бік ще одного учасника конфлікту, спричинивши йому вогнепальні поранення лівого стегна, і сам був поранений.

Судом стосовно підозрюваного обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 227 тис грн.

Наразі досудове розслідування триває, вживаються заходи щодо встановлення місця знаходження інших причетних до вказаного кримінального правопорушення осіб, діям яких також буде надана правова кваліфікація.

Пресслужба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1311