Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.05.2021

У Миколаєві судитимуть колишніх начальника управління фінансового забезпечення Нацполіції в області та касира цього управління за одержання неправомірної вигоди (ФОТО)

                    

Миколаївською обласною прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно колишніх начальника управління - головного бухгалтера управління фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку Головного управління Нацполіції в області та касира цього управління за фактом одержання ними неправомірної вигоди.

За версією слідства, керівниця управління за попередньою змовою з касиром розробили злочинний план з систематичного отримання неправомірної вигоди від працівників органів поліції в Миколаївській області за нарахування їм завищеної премії. Вказані особи нараховували завищені безпідставні премії тим працівникам, які погоджувались повертати їм частину одержаної премії.

Розмір неправомірної вигоди склав 77 тис грн.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Правоохоронці затримали вказаних осіб «на гарячому» під час одержання ними другої частини неправомірної вигоди у розмірі 39 тис грн 2 лютого цього року.

Наразі обвинувачені звільнені з лав правоохоронних органів.

Дії начальника управління кваліфіковані за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище), касира – за ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 368 КК України (пособництво у одержанні неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище).

Пресслужба Миколаївської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1359