Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.06.2021

Водія, з вини якого загинув пішохід, засуджено до 4 років 6 місяців позбавлення волі (ФОТО)

Первомайською окружною прокуратурою в суді доведено вину 29-річного жителя м. Гола Пристань Херсонської області у порушенні правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України).


За інформацією керівника Первомайської окружної прокуратури Костянтина Щербака, у липні 2018 року о 07.30 годин по вул. Київській в районі будинку № 4 в м. Первомайськ, на спуску та заокругленню проїзної частини водій вантажівки «Renault Magnum» з напівпричепом «Samro SR334», не обрав безпечної швидкості руху та допустив наїзд транспортного засобу на бордюр. В результаті цього відбулось перекидання автомобіля з напівпричепом та падіння вантажу на чоловіка, який в цей момент рухався по тротуару. Від отриманих травм пішохід загинув на місці.

Первомайським міськрайонним судом підтримано позицію окружної прокуратури – водія визнано винним у скоєнні кримінального правопорушення та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 4 роки 6 місяців з позбавленням права керувати транспортним засобом строком на 3 роки.

За інформацією Первомайської окружної прокуратури  
  

кількість переглядів: 992