Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.06.2021

У Миколаєві судитимуть членів злочинної групи, які виробляли та продавали наркотики (ФОТО)

                                   

Миколаївською  обласною прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно трьох членів злочинної організованої групи,  які займались виготовленням та збутом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів на території м. Миколаїв (ч.3 ст.307 КК України).   

За даними слідства, житель Центрального району міста Миколаєва, який має повагу у злочинному середовищі та позиціонує себе «смотрящим» за мікрорайоном Варварівка, у жовтні 2020 року організував та очолив організовану групу, до складу якої залучив ще двох місцевих жителів, з метою розповсюдження наркотичних засобів та психотропних речовин наркозалежним особам.

У період з 5 грудня 2020 року по 13 січня 2021 року, члени злочинної групи, з метою отримання незаконного прибутку,  скоїли ряд тяжких та особливо тяжких злочинів, пов’язаних з незаконним виготовленням, перевезенням та зберіганням з метою збуту, а також збутом психотропної речовини – амфетамін та особливо небезпечної наркотичної речовини – канабісу.

Крім того, правоохоронцями також задокументовано факти вчинення «смотрящим за мікрорайоном Варварівка» кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 255-1, ч. 2 ст. 189, ч. 1 ст. 263 КК України, а саме поширення у суспільстві злочинного впливу, вимагання останнім неіснуючого боргу у місцевого жителя в сумі 26700 грн, зберігання вогнепальної зброї та боєприпасів.   

 

 

 

 

 

 

 

Пресслужба Миколаївської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1558