Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.06.2021

Взято під варту двох іноземців, які переховувались від органів досудового розслідування за вчинення наркозлочинів (ФОТО)

                         

Слідчим суддею Арбузинського районного суду розглянуто клопотання слідчого, погоджені з процесуальним керівником Первомайської окружної прокуратури, та обрано запобіжний захід двом громадян республіки Білорусь, які переховувались від органів досудового розслідування за вчинення  злочинів, передбачених ч. 3 ст. 309 та ч. 2 ст. 310 КК України.  

Вказаним особам судом обрано запобіжний  захід  у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави в розмірі 113,5 тис грн кожному.

За даними слідства, двоє чоловіків віком 28 та 30 років, громадяни Республіки Білорусь, на території домоволодіння у селі Вишневе Арбузинського району незаконно посіяли та вирощували майже 600 кущів рослини коноплі, а також зберігали 6,4 кг небезпечного наркотичного засобу - канабіс.

3 листопада минулого року зазначеним особам було повідомлено про підозру у вчиненні злочинів.

Після цього, підозрювані з метою уникнення відповідальності вирішили переховуватися від органів слідства. 24 червня цього року їх затримано на підставі ухвали слідчого судді та доставлено в суд для обрання запобіжного заходу.

За скоєні злочини підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

За інформацією Первомайської окружної прокуратури 

кількість переглядів: 1520