Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.07.2021

У обласній прокуратурі обрано делегатів для участі у Всеукраїнській конференції прокурорів (ФОТО)

                         

Сьогодні, 26 липня, відбулись збори прокурорів Миколаївської обласної прокуратури для обрання делегатів на Всеукраїнську конференцію прокурорів, яка відбудеться у серпні цього року в Офісі Генерального прокурора.  

У зборах взяли участь 50 прокурорів обласної прокуратури.

 

 

 

 

 

 

Під час зборів шляхом голосування обрано голову та секретаря зборів, членів лічильної комісії. У ході заходу оголошено кандидатів, які виявили намір бути обраними делегатами на Всеукраїнську конференцію прокурорів.

За результатами таємного голосування обрано трьох делегатів, які візьмуть участь у роботі конференції.  

 

 

 

 

 

 

Також у кожній окружній прокуратурі Миколаївської області проведено аналогічні збори, на яких обрано по два делегати від кожної прокуратури для участі у конференції.    

Довідково: відповідно до ст. 67 Закону України “Про прокуратуру” найвищим органом прокурорського самоврядування є Всеукраїнська конференція прокурорів. Всеукраїнська конференція прокурорів заслуховує звіт Ради прокурорів України про виконання завдань органів прокурорського самоврядування, стан фінансування та організаційного забезпечення діяльності прокуратури; призначає членів Вищої ради юстиції та приймає рішення про припинення їх повноважень відповідно до Конституції і законів України; призначає членів Ради прокурорів України, Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів; затверджує Кодекс професійної етики та поведінки прокурорів та положення про Раду прокурорів України; приймає положення про порядок роботи Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів; звертається до органів державної влади та їх посадових осіб із пропозиціями щодо вирішення питань діяльності прокуратури, розглядає інші питання прокурорського самоврядування та здійснює інші повноваження відповідно до закону.

Пресслужба Миколаївської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1239