Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.07.2021

За систематичне домашнє насильство на лаву підсудних

                   

28 липня 2021 року Первомайською окружною прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 62-річного жителя смт. Врадіївка за фактом домашнього насильства над своєю 36-річною донькою (ст. 126-1 КК України).

За інформацією керівника окружної прокуратури Костянтина Щербака, встановлено, що чоловік із серпня 2020 року по липень 2021 року, знаходячись по місцю спільного проживання систематично вчиняв психологічне насильство щодо своєї доньки, яке виразилось у словесних образах, погрозах, приниженні, висловлюваннях нецензурною лайкою в її бік.

Окрім того, упродовж року Врадіївським районним судом Миколаївської області вказану особу тричі визнано винним за фактом вчинення сімейного насильства за ч.2 ст.173 - 2 КУпАП.

За вчинений злочин зловмиснику загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до 2 років.

Довідково: у Миколаївській обласній прокуратурі працює цілодобова  "гаряча лінія",  на яку  можна звертатися з  питань звернень та повідомлень від осіб, які постраждали від домашнього насильства або про загрозу вчинення такого насильства, або якщо вам стало відомо про такі випадки.

Ви можете телефонувати цілодобово за телефоном 06751998454 або повідомляти про такі випадки на електронну адресу [email protected].

За інформацією Первомайської окружної прокуратури

 

 

 

кількість переглядів: 1019