Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.08.2021

Займались наркобізнесом – двом жителькам Вознесенська повідомлено про підозру (ФОТО)

                             

За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури слідчими повідомлено про підозру двом жителькам м. Вознесенськ, віком 39 та 49 років, за фактом незаконного придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут, вчинене повторно за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства, зловмисниці організували наркобізнес за місцем мешкання у м. Вознесенськ, влаштувавши так званий перевальний пункт для гуртових покупців з центральних та південних регіонів України.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За місцями проживання фігуранток під процесуальним керівництвом обласної прокуратури працівниками управління Департаменту внутрішньої безпеки, управління стратегічних розслідувань, кінологічного центра та слідчого управління поліції за підтримки бійців спецпідрозділу «КОРД» проведено санкціоновані обшуки, в ході яких вилучені підготовлені на продаж шприці із наркотичною речовиною – метадоном, грошові кошти, мобільні телефони та інші речові докази їх протиправної діяльності. Вилучене направлено на експертне дослідження.

Одну із фігуранток – 49-річну жінку, затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Триває досудове слідство, встановлюють інших учасників злочинної схеми.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пресслужба Миколаївської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1422