Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.09.2021

Зловживання при ремонті онкологічного диспансеру на майже 900 тис грн – посадовцю повідомлено про підозру (ФОТО)

                           

31 серпня 2021 року під процесуальним керівництвом Окружної прокуратури міста Миколаєва слідчим слідчого відділу Миколаївського районного управління поліції спільно з працівниками Служби безпеки України в регіоні повідомлено про підозру посадовцю Департаменту архітектури, містобудування, капітального будівництва та супроводження проектів розвитку Миколаївської облдержадміністрації за фактом зловживання службовим становищем, яке спричинило тяжкі наслідки (ч.2 ст. 364 КК України).

Встановлено, що за результатами відкритих торгів Управлінням капітального будівництва Миколаївської ОДА у 2020 році укладено договір на виконання робіт з капітального ремонту криші на одному із корпусів Миколаївського обласного онкологічного диспансеру.

У кінці 2020 року керівник підрядної організації, не виконавши у повному обсязі будівельні роботи, надав замовнику документи, що підтверджують виконання передбачених договором будівельних робіт у повному обсязі.

В подальшому, посадовець, який здійснював технічний нагляд за проведенням робіт, діючи в інтересах підрядної організації, знаючи що роботи невиконані у повному обсязі, безпідставно підписав акти виконаних робіт, на підставі яких підрядній організації проведено оплату робіт, які не були виконані, в результаті чого Управлінню капітального будівництва Миколаївської ОДА спричинені матеріальні збитки на загальну суму майже 900 тис грн.

Досудове розслідування триває.

Як повідомлялось раніше, 31 травня 2021 року, також повідомлено про підозру керівнику підрядної організації за фактом привласнення чужого майна в особливо великих розмірах, складання та видачі завідомо неправдивих офіційних документів (ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

За інформацією Окружної прокуратури міста Миколаєва

 

кількість переглядів: 1567