Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.09.2021

Депутата райради визнано винним в одержанні неправомірної вигоди

                              

7 вересня 2021 року вироком Вознесенського міськрайонного суду  депутата однієї із районних рад Миколаївської області визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 369-2 КК України (одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, або пропозиція чи обіцянка здійснити вплив за надання такої вигоди).

Суд призначив йому покарання у вигляді штрафу в розмірі 50 065 грн. У винесенні покарання суд врахував обставини, що пом’якшують його вину, - підсудний повністю визнав свою вину та розкаявся у скоєному.

Нагадаємо, що  депутат одержав 16,5 тис грн неправомірної вигоди  від директора одного з підприємств за вплив на одного з сільських голів та начальника відділу освіти сільської ради стосовно укладення договору підряду між відділом освіти сільської ради та вказаним підприємством на виконання робіт з поточного ремонту дитячого садка на суму 110 000 грн, що становить 15 % від суми укладання договору.

Вирок суду ще не набрав законної сили.

Пресслужба Миколаївської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1098