Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.09.2021

10 років тюрми з конфіскацією майна за незаконне поводження зі зброєю, зберігання канабісу та погрозу слідчому (ФОТО)

                              

Вознесенською окружною  прокуратурою у суді доведено провину 36-річного раніше судимого жителя міста Вознесенськ у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених  ч. 1 ст. 263, ч. 3 ст. 307 та ч. 1 ст. 345 КК України (незаконне зберігання та придбання вогнепальної зброї, бойових припасів без передбаченого законом дозволу, незаконне виготовлення, придбання та зберігання наркотичних засобів з метою збуту в особливо великих розмірах, погроза насильством працівнику правоохоронного органу у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків). 

У ході санкціонованого обшуку за місцем його мешкання правоохоронцями виявлено та вилучено майже 6 кг канабісу, понад 200 патронів та обріз одноствольної гладкоствольної мисливської рушниці без відповідного дозволу. 

 

 

 

 

 

 

Крім того, в ході досудового розслідування зловмисник висловлював погрози застосування насильства слідчому у зв’язку з виконанням ним своїх  службових обов’язків.

Під час судового розгляду обвинувачений свою вину у скоєному не визнав.

За принципової позиції прокурора, вироком Вознесенського міськрайонного суду від 20 вересня 2021 року чоловіка визнано винним та призначено покарання у вигляді 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Наразі вирок не набрав законної сили, оскільки триває час на його апеляційне оскарження.

За інформацією Вознесенської окружної прокуратури 

кількість переглядів: 1664