Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.09.2021

Займалися збутом наркотиків та намагалися підкупити посадовця поліції – судитимуть 5 членів організованої групи (ФОТО)

                      

Миколаївською обласною прокуратурою затверджено обвинувальний акт стосовно 5  жителів Миколаєва – трьох  жінок та двох чоловіків, віком від 29 до 49 років,  за фактом збуту наркотичних засобів шляхом закладок на території м. Миколаєва та надання неправомірної вигоди працівнику поліції (ч.3 ст.307, ч.4 ст.369 КК України).

За даними слідства, зловмисники, які є фігурантами у інших аналогічних кримінальних провадженнях, робили «закладки» у м. Миколаєві та після сплати грошових коштів на банківські картки наркозалежними особами передавали їм адресу, де схована наркотична речовина.

Щоб уникнути проблем з правоохоронними органами, організатори наркобізнесу звернулися до начальника Управління протидії наркозлочинності у Миколаївській області,  запропонували  та надали йому неправомірну вигоду  у розмірі 15 000 гривень за невжиття заходів щодо притягнення даних осіб до відповідальності.  Про намір зловмисників поліцейський заздалегідь повідомив керівництву та працівникам внутрішньої безпеки НПУ.

24 вересня 2021 року обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.

 

 

 

 

 

 

Пресслужба Миколаївської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1187