Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.09.2021

Привласнив 108 тис грн бюджетних коштів при ремонті лікарні – підрядник постане перед судом

                            

27 вересня 2021 року Баштанською окружною прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно підрядника, який привласнив бюджетні кошти в сумі 108 тис. грн., склав завідомо підроблені офіційні документи та використав їх (ч. 1 ст. 191, ч. 2, ч. 4 ст. 358 КК України).

Як повідомив керівник окружної прокуратури Роман Потужник, досудовим розслідуванням встановлено, що підрядник при проведенні капітального ремонту фельдшерсько-акушерського пункту у Баштанському районі склав акти приймання виконаних робіт з завищеною вартістю фактично виконаних будівельних робіт, внаслідок чого безпідставно отримав з бюджету 108 тис  грн.

 

 

 

 

 

 

Зокрема встановлено, що підрядник не виконав частину вогнезахисних робіт, фактично використав на 101,25 кг менше вогнезахисного матеріалу, а при улаштуванні підлоги фактично використав на 4173 кг менше теплоізоляційного матеріалу. При цьому, під час складання актів приймання виконаних будівельних робіт підрядник безпідставно вказав про використання вищевказаних матеріалів та виконання робіт.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За інформацією Баштанської окружної прокуратури
 

кількість переглядів: 1386