Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.10.2021

37 тис грн неправомірної вигоди за позитивне рішення – повідомлено про підозру двом посадовцям Державної виконавчої служби

                     

За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури слідчими СУ Головного управління Нацполіції в Миколаївській області за оперативного супроводу управління СБУ України  в області повідомлено про підозру керівнику та працівнику одного з відділів Державної виконавчої служби  в м. Миколаєві Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України за фактом одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Зазначені особи за попередньою змовою між собою отримали від представника у одному з виконавчих проваджень неправомірну вигоду у сумі 37 000 грн, що складає 10 % від суми стягуваних коштів за прийняття позитивних рішень для сторони яка надала неправомірну вигоду.

Слід зазначати, що один із підозрюваних є фігурантом у інших аналогічних кримінальних провадженнях.

Розслідування триває. Наразі вирішується питання про повідомлення про підозру представнику сторони у виконавчому провадженні, який надав неправомірну вигоду посадовим особам, що займають відповідальне становище.

Найближчим часом перед судом буде ініційовано питання щодо відсторонення підозрюваних від займаних посад та обрання відносно останніх запобіжного заходу.

Пресслужба Миколаївської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 952