Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.10.2021

Рейдерське захоплення бази відпочинку у Коблево – директору підприємства обрано запобіжний захід

                  

Сьогодні, 7 жовтня, слідчим суддею Очаківського міськрайонного суду розглянуто клопотання слідчого, узгоджене з процесуальним керівником Миколаївської окружної прокуратури, та обрано запобіжний захід  у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави у розмірі 681 тис грн директору підприємства, який підозрюється у незаконному захопленні приміщеннь бази відпочинку «Волна» у смт Коблево ( ч.4 ст.190, ч.3 ст. 27 ч.3 ст.206 КК України).  

За даними слідства, зловмисник, достовірно знаючи про належність вказаного майна на праві власності іншому товариству з обмеженою відповідальністю,  шляхом введення в оману посадових осіб державних установ та органів місцевого самоврядування, надав їм завідомо недостовірні документи, домігся незаконного присвоєння приміщенням іншої адреси та незаконно уклав договори оренди земельної ділянки під ними.

У подальшому його спільники – працівники охоронної фірми, захопили будівлі бази відпочинку, а державний реєстратор без будь-яких правоустановчих документів незаконно перереєстрував право власності на зазначені приміщення у  Єдиному державному реєстрі речових прав.

Стосовно інших фігурантів обрання запобіжного заходу триває.

За інформацією Миколаївської окружної прокуратури

кількість переглядів: 1270