Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.10.2021

Вирок суду: двох жителів Снігурівки за нанесення тілесних ушкоджень поліцейському засуджено до 4 років тюрми

                  

Вироком Снігурівського районного суду двох жителів м. Снігурівка  визнано винними  у вчиненні кримінальних правопорушень  за ч. 4 ст. 296 та ч.1 ст.122 КК України (хуліганство, вчинене групою осіб за обтяжуючих обставин, умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Прокурором Баштанської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено, що 1 березня цього року, поліцейський,  рухався на власному автомобілі ВАЗ 21099. На одній із вулиць м. Снігурівка його транспортний засіб пошкодив інший автомобіль Opel, водій якого, не зупиняючись, зник із місця події. Чоловік відшукав зловмисників біля одного з місцевих магазинів, де між ними відбулась сварка, у ході якої 33-річний водій автомобіля Opel та його 31-річний пасажир розбили лобове скло у автомобілі поліцейського та побили його гумовим кийком.

Попри заперечення обвинувачених причетності до вчинення інкримінованого їм злочину, їх вина повністю підтверджена зібраними слідством доказами.

Погодившись із доводами сторони обвинувачення та визнавши чоловіків винуватими у вчиненні злочину, суд призначив їм покарання у виді 4 років позбавлення волі кожному.

За інформацією Баштанської окружної прокуратури

кількість переглядів: 1174