Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.10.2021

150 годин громадських робіт - у Первомайську засуджено чоловіка за домашнє насильство

                   

Первомайською окружною прокуратурою в суді доведено провину 59 – річного жителя Первомайського району у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 126-1 КК України (домашнє насильство).

За інформацією керівника окружної прокуратури Костянтина Щербака, встановлено, що чоловік систематично вчиняв домашнє насильство стосовно своєї 58-річної співмешканки.

Зокрема, 23 липня 2021 року за місцем їх спільного проживання, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, чоловік в черговий раз вчинив суперечку з потерпілою, в ході якої словесно ображав, принижував, висловлювався нецензурною лайкою в сторону жінки, тим самим викликав у останньої емоційну невпевненість та нездатність себе захистити. Того ж дня, в ході словесної сварки наніс потерпілій декілька ударів в область обличчя і тулубу, спричинивши останній легкі тілесні ушкодження.

Обвинувачений свою вину в судовому засіданні визнав повністю, щиро розкаявся у скоєному та попросив пробачення у потерпілої.

Вироком Первомайського міськрайонного суду чоловіка визнано винним та призначено покарання у виді 150 годин громадських робіт.

За інформацією Первомайської окружної прокуратури

 

кількість переглядів: 1378