Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.11.2021

Призначено керівника та першого заступника керівника Вознесенської окружної прокуратури (ФОТО)

                           

Сьогодні, 1 листопада, перший заступник керівника Миколаївської обласної прокуратури Денис Фальченко  представив колективу Вознесенської окружної прокуратури нового керівника та першого заступника керівника окружної прокуратури.

За результатами проведення співбесід та оцінювання кандидатів на вакантні адміністративні посади в окружних прокуратурах Миколаївської області, Комісія з добору керівного складу органів прокуратури ухвалила рішення про схвалення призначення на посаду керівника Вознесенської окружної прокуратури Віти Денисенко та першого заступника цієї прокуратури Максима Митрофанова.

На підставі цього рішення наказами керівника Миколаївської обласної прокуратури В.Денисенко та М.Митрофанова було призначено на вказані посади.

Представляючи керівництво окружної прокуратури, Денис Фальченко висловив впевненість у тому, що їх чималий досвід роботи в органах прокуратури та професіоналізм дозволить забезпечити ефективну роботу очолюваного колективу.

Довідково: юрисдикція Вознесенської окружної прокуратури розповсюджується на Вознесенський район та має відділи: Веселинівський, Доманівський, Єланецький, Братський, Южноукраїнський.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пресслужба Миколаївської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1507