Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.03.2022

До 8 років позбавлення волі засуджено жителя Вознесенська, який вбив свою співмешканку (ФОТО)

                  

Вознесенська окружна прокуратура Миколаївської області навіть в умовах воєнного стану, забезпечує виконання однієї з її основних функцій, передбачених ст. 131-1 Конституції України, а саме: підтримання публічного обвинувачення в суді.

Так, за підтримання публічного обвинувачення Вознесенською окружною прокуратурою суд визнав винним 62-річного жителя м. Вознесенська у навмисному вбивстві своєї співмешканки та зберігання наркотичних засобів (ч. 1 ст. 115, ч. 1 ст. 309 КК України). Йому призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 8 років.

Встановлено, що зловмисник наприкінці жовтня минулого року в ході сварки зі своєю співмешканкою, яка через свій хворобливий стан, перебувала в особливо уразливому стані ї не могла чинити опір, поклав на обличчя подушку, яку утримував до настання її смерті.

В подальшому, з метою укриття злочину він наступного дня вивіз тіло жінки  до лісосмуги за межами міста Вознесенськ, де і  закопав.

Крім того, в ході санкціонованого обшуку домоволодіння зловмисника, виявлено та вилучено наркотичні засіб – канабіс вагою 148,3 гр.  

За інформацією Вознесенської окружної прокуратури

 

кількість переглядів: 997