Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.04.2022

Правоохоронці продовжують збирати докази воєнних злочинів рф проти мирних жителів (ФОТО)

                          

Прокурори Миколаївської окружної та обласної прокуратур спільно зі слідчими та оперативними працівниками відділу поліції №4 Миколаївського РУП ГУНП в області, за участі працівників НДЕКЦ ГУНП в Миколаївській області продовжують документувати та фіксувати воєнні злочини рф, скоєні у Миколаївському районі.

Так, 15.04.2022 у с. Мішково-Погорілове допитано 6 потерпілих та 11 свідків з приводу незаконних військових дій російських окупантів. У ході виїзду оглянуто 11 пошкоджених житлових будинків та вилучено речові докази, зокрема уламки крилатих ракет, якими окупант обстрілював мирне населення.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Докази, здобуті під час проведення слідчих дій безумовно будуть використані для доведення злочинної діяльності російської федерації, у тому числі у міжнародних судових інстанціях.

Загалом, Миколаївською окружною прокуратурою розпочато 15 кримінальних проваджень за фактами порушень законів і звичаїв війни (ст.438 КК України), у тому числі за повідомленнями, розміщеними на інтернет ресурсі warcrimes.gov.ua.

 

 

 

 

 

 

 

За інформацією  Миколаївської окружної прокуратури

 

кількість переглядів: 1227