Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.08.2022

У прокуратурі обговорили питання додержання законодавства у діяльності уповноважених органів з питань пробації в умовах воєнного стану (ФОТО)

                                   

Сьогодні, 18 серпня, першим заступником керівника Миколаївської обласної прокуратури Денисом Фальченком проведено нараду щодо додержанням вимог законодавства у діяльності уповноважених органів з питань пробації в умовах воєнного стану.

Участь у нараді взяли начальник філії ДУ «Центр пробації» в Миколаївській області Олег Вдовиченко, заступник начальника управління карного розшуку ГУНП в Миколаївській області Валерій Чухарев та працівники галузевого відділу обласної прокуратури.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Учасники наради обговорили проблемні питання нагляду за відбуванням покарання особами, які перебувають на обліку підрозділів пробації.

При цьому, особливу увагу звернуто на порядок відбування покарання особами, які зараховані до складу Збройних Сил України або добровольчих формувань територіальних громад, та наголошено на недопустимість фактів ухилення засуджених від відбування покарань нібито під приводом їх участі у бойових діях та з інших підстав.

Окрему увагу приділено питанню покращення взаємодії між підрозділами поліції та пробації задля забезпечення розшуку осіб, які ухиляються від вироку суду.
 

 

кількість переглядів: 1007