Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.08.2022

Завдала державі збитків на суму понад 800 тис грн – у Южноукраїнську посадовицю міськради підозрюють у зловживанні службовим становищем (ФОТО)

                                        

За процесуального керівництва Южноукраїнського відділу Вознесенської окружної прокуратури заступниці начальника управління освіти Южноукраїнської міської ради  повідомлено про підозру у зловживанні службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 364 КК України).

За даними слідства, підозрювана, будучи головою тендерного комітету, під час проведення тендеру на закупівлю освітлювальних приладів для закладів освіти міста Южноукраїнська,  діючи в інтересах підприємця-постачальника, створила умови для обрання переможцем саме його, що призвело до закупівлі товару по завищеній вартості.

Внаслідок цього Южноукраїнській територіальній громаді спричинено збитки на суму понад 800 тис грн.  

Досудове розслідування здійснюється відділенням поліції №3 Вознесенського районного управління поліції за оперативного супроводу Управління СБУ в області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 916