Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.08.2022

Мешканця Первомайського району засуджено до 10 років позбавлення волі за спричинення смертельних тілесих ушкоджень

                                    

За підтримання публічного обвинувачення Первомайською окружною прокуратурою Первомайський міськрайонний суд визнав винним раніше судимого 36-річного чоловіка у вчиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження, яке потягло за собою смерть 28-річної жінки ( ч. 2 ст. 121  КК України).

У судовому засіданні доведено, що під час сварки чоловік жбурнув у жінку пляшку наповнену бензином. Після чого взяв у руки недопалок від цигарки та кинув у жінку. Потерпіла почала горіти, внаслідок чого отримала опіки великого ступеню тяжкості. 

Від отриманих травм жінка померла у лікарні . 

Завдяки чіткій позиції сторони обвинувачення та достатній доказовій базі провину зловмисника доведено у повному обсязі та судом призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 10 років.

Він перебуватиме під вартою до вступу вироку в законну силу.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).
 
 

кількість переглядів: 916