Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.09.2022

Заволоділа бюджетними коштами у сумі 1,3 млн грн – головному бухгалтеру управління Первомайської міської ради повідомлено про підозру

                               

За процесуального керівництва Первомайської окружної прокуратури повідомлено про підозру головному бухгалтеру управління культури, національностей, релігії, молоді та спорту Первомайської міської ради у заволодінні бюджетними коштами в особливо великих розмірах та службовому підробленні, що спричинило тяжкі наслідки  (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України).

За даними слідства, у червні 2022 року головний бухгалтер, маючи умисел на заволодіння бюджетними коштами, склала та видала завідомо неправдиві офіційні документи, згідно яких нарахувала та незаконно отримала на власний картковий рахунок заробітну плату  значно вищу за встановлений оклад на загальну суму 1,3 млн грн.       

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному  порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 

 

кількість переглядів: 950