Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.09.2022

Поширювала матеріали, у яких прославляла дії військових рф на території України, – підозрюється мешканка Южноукраїнська (ФОТО)

                                     

За процесуального керівництва Южноукраїнського відділу Вознесенської  окружної прокуратури повідомлено про підозру мешканці міста Южноукраїнська за фактом поширення матеріалів, у яких міститься глорифікація осіб, які здійснювали збройну агресію Російської Федерації проти України, розпочатої у 2014 році (ч. 2 ст. 436-2 КК України).

За даними слідства, підозрювана у власному акаунті забороненої соціальної мережі «Однокласники» активно публікувала дописи, у яких містилися матеріали щодо глорифікації військових рф, які здійснюють збройну агресію рф на території України.

Досудове розслідування здійснюється слідчими відділення поліції №3 Вознесенського районного управління поліції за оперативного супроводу співробітників управління СБУ в області.

У разі доведення вини їй загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до п’яти років з конфіскацією майна або без такої.

 

кількість переглядів: 964